New Spring Menu | Новое Весеннее Меню

Yesterday Moscow woke up to a snow storm. Today the sun is shining. In Sweden that is called classic unpredictable April weather.

Here in Moscow we are ignoring the snow and the cold – the spring has arrived at Katerina Hotels in form of a new à la carte menu.

Two fresh and light spring salads have been added – an asparagus & strawberry salad with mozzarella and a prawn & sea scallop salad. Yummy!

Among the new mains you will find Dorado fillet served with caramelized endive leaves & lemon sauce. Not into fish? Try duck breast with mashed potatoes, fried porcini & fruit strudel. Sounds delicious.

For those of you who like steaks, a whole group of have been added – Halibut, Fillet of Salmon, T-bone, Filet Mignon, Flank and Chicken steak.

Just writing about this makes me hungry. Is it ok to have dinner now?


Вчера утром на  Москву обрушилась снежная буря, сегодня светит солнце. В Швеции это называют непредсказуемой апрельской погодой.

Тем не менее, здесь в Москве мы не замечаем снег и холод – в отели «Катерина» пришла весна в формате обновленного А-ля-карт меню.

Добавились два легких весенних салата: Салат из спаржи и клубники с сыром Моцарелла и Салат с морским гребешком и тигровыми креветками. Объеденье!

Из горячих блюдах Вас порадуют Филе Дорадо с листьями салата Эндивий в карамели под лимонным соусом. Не хотите рыбу? Для Вас есть Утиная грудка с картофельным пюре, обжаренными белыми грибами и фруктовым штруделем. Звучит аппетитно.

Для любителей стейков добавлен целый новый раздел, в котором предлагаются Стейки из Палтуса и Сёмги, Ти-бон, Фленк Стейк, Филе-миньон, а также куриный стейк.

Написание о таких вкусностях уже пробуждает во мне чувство голода. Кажется, сейчас время ужина?  

This entry was posted in Offers | Предложения, The Inside Story and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a comment